Ruiz: 'Verlaat Gent bij een goed bod'

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Ruiz: 'Verlaat Gent bij een goed bod'

Bryan Ruiz is niet van plan om langer dan noodzakelijk bij AA Gent te blijven. De Costaricaan wil elders zijn grenzen verleggen ondanks het feit dat hij momenteel een wisselvallig seizoen draait.

"Ik vind zelf dat ik momenteel niet slecht speel. Alleen scoor ik nu minder dan vorig seizoen en dan denken de mensen al snel dat ik het niveau van toen niet meer haal", zegt Bryan Ruiz vandaag in Sport/Voetbalmagazine.

"Het verschil met vorig jaar toen Trond Sollied hier trainer was, is echt enorm. Ik heb nu andere taken op het veld en daardoor scoor ik minder. Ik moet gewoon meer verdedigende taken uitvoeren omdat ik volgens onze trainer dan een completere voetballer zal worden. Toch hoop ik dat er doelpunten zullen blijven bijkomen", aldus de Costaricaanse international.

Bryan Ruiz heeft wel de indruk dat hij bij Gent alles heeft bereikt. "Ten laatste tegen volgend seizoen wil ik bij een betere ploeg in een betere competitie spelen. Op een bepaald moment komt het gevoel er dat je op een hoger niveau meekunt", besluit Ruiz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties