Podolski mag vertrekken van Beckenbauer

Podolski mag vertrekken van Beckenbauer

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van Bayern-manager Uli Hoeness en van trainer Jürgen Klinsmann mag Lukas Podolski niet vertrekken tijdens de winterstop. Franz Beckenbauer ziet dat anders en gunt de international zijn transfer als de gepaste som op tafel komt.

Lukas Podolski heeft te horen gekregen van Franz Beckenbauer dat hij de club mag verlaten als er een goed bod binnen komt. "Alles in het leven heeft een prijs. Ik kan me niet voorstellen dat we Podolski voor een vriendenprijsje van de hand zullen doen. Hij is een geweldige spits maar hij past niet in het systeem dat wij spelen", zegt Franz Beckenbauer die vijftien miljoen euro wil voor de aanvaller.

Podolski is het beu dat hij zo weinig speelminuten krijgt in München en aast al een tijdje op een vertrek bij de Rekordmeister. 1.FC Köln, zijn vorige ploeg, zou hem graag terug in de armen sluiten, maar er zijn uiteraard nog meer kapers op de kust. Nu de vraagprijs van vijftien miljoen euro bekend is, zal de interesse van grote buitenlandse teams ongetwijfeld toenemen. Podolski mag wel nog niet tijdens de winterstop vertrekken. De zaakwaarnemer van de spits zegt dat hij dat zal respecteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties