Vrouwen, kom kijken!

viki meeuwis
| 1 reacties
Vrouwen, kom kijken!
Foto: © SC

In samenwerking met de gemeentelijke overheden organiseert de damesafdeling van Oud-Heverlee Leuven een Open stadion onder het motto “vrouwen kijken vrouwenvoetbal”.

Alle vrouwen uit Leuven en Oud-Heverlee worden uitgenodigd om kennis te maken met het voetbal voor vrouwen. Daarom krijgen zij een gratis toegang. Alle studentinnen van de KUL of van een Leuvense hogeschool krijgen gratis toegang, die gratis toegang geldt vanzelfsprekend ook voor alle ex-speelsters.
 
OHL nodigt alle sportclubs voor vrouwen uit de Leuvense regio uit om te komen supporteren. Wanneer zij (en ook hun mannelijke trainers, bestuursleden, ...) de outfit van hun sportclub dragen, verleent de club hen gratis toegang.
 
De Damesafdeling van OHL wil hiermee het vrouwenvoetbal onder de aandacht brengen en meteen ook de onderlinge supporterende belangstelling tussen sportclubs voor vrouwen uit de Leuvense regio promoten.
 
Om 13 uur ontvangt Jong OHL de koploper van Derde Nationale A: Miecroob Veltem. De wedstrijdbal wordt geschonken door Sonja van Café Genenhoek. De aftrap wordt gegeven door David Debelva.
 
Om 15 uur treedt het A-team aan. Zij geven de koploper van Eerste Nationale: Standard Fém. de Liège partij. De wedstrijdbal wordt geschonken door het 'Advocatenkantoor Karine Tobback en Katrien Timmermans'.
Timmermans en Femke Maes zullen de aftrap geven de kinderen van de ex-speelsters en de meisjes uit de OHL-jeugdopleiding vormen de erehaag.
 
Geen van beide vrouwen hebben nog een introductie nodig maar beiden zijn belangrijk voor het vrouwenvoetbal. Katrien Timmermans ligt immers aan de basis van het damesvoetbal bij OHL. Femke Maes is Belgisch international, begon haar carrière bij Rapide Wezemaal en speelde vorig seizoen bij het Nederlandse Willem II. Daar won zij de Gouden Schoen. Dit seizoen treedt zij aan bij het Zweedse Djurgården, een topclub uit Zweden.
 
Voor meer informatie kan u contact opnemen op volgende nummers: (016) 47 19 83 of (0498) 03 70 50
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties