Real Madrid: Juande Ramos in, Schuster out

Mathias Dumarey
| 17 reacties
Real Madrid: Juande Ramos in, Schuster out

Wat er al een tijdje zat aan te komen, is nu toch gebeurd. Real Madrid heeft zijn trainer Bernd Schuster de laan uitgestuurd. Het heeft al meteen een opvolger voor de Duitser: Juande Ramos (ex-Sevilla en ex-Tottenham Hotspur)

Het zag er al een tijdje naar uit dat Bernd Schuster zou ontslagen worden bij Real Madrid. De resultaten in de Primera Division zijn niet wat ze moeten zijn. De achterstand op de autoritaire leider en aartsrivaal FC Barcelona bedraagt al negen punten en komend weekend staat in Camp Nou een rechtstreeks duel tussen de twee op het programma. Ook in de Champions League had 'de Koninklijke' het niet onder de markt om zich te kwalificeren voor de achtste finales. In de Copa del Rey werden de hoofdstedelingen uitgeschakeld door een derdeklasser.

In 2007 werd Schuster nog uitgeroepen tot de beste trainer van Spanje toen hij erg goede resultaten behaalde met FC Getafe. Real Madrid besloot hem meteen in huis te halen als opvolger voor Fabio Capello. Schuster pakte in zijn eerste jaar ook meteen de titel.

Afgelopen zondag verloor Real Madrid in eigen huis met 3-4 van FC Sevilla. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen bij het bestuur. Een opvolger is ook al bekend. De man die dit weekend al meteen de klassieker tegen FC Barcelona moet voorbereiden, is Juande Ramos. Hij veroverde twee keer op rij de UEFA-beker met FC Sevilla maar werd eerder dit seizoen ontslagen bij Tottenham Hotspur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties