Ook het seizoen van De La Red is voorbij

Ook het seizoen van De La Red is voorbij

Er blijft Real Madrid dit jaar weinig gespaard. Nadat de Spaanse topclub Ruud Van Nistelrooy en Mahamadou Diarra al zag uitvallen voor de rest van het seizoen, kan nu ook Ruben De La Red een streep door zijn seizoen trekken.

Ruben De La Red ging op 30 oktober plotseling tegen de vlakte in het bekerduel tegen Real Union. Er was grote paniek, want de international reageerde niet meer. Uiteindelijk werd De La Red relatief snel bij zijn positieven gebracht, waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Intussen is de talentvolle speler onderzocht door cardiologen en neurologen, maar er bestaat nog steeds geen duidelijkheid over de oorzaak van zijn bewusteloosheid.

De dokters wachten nu de resultaten van een genetisch onderzoek af, maar het staat vast de de middenvelder dit seizoen niet meer in actie zal komen. Real-voorzitter Calderon liet namelijk weten dat de gezondheid van De La Red absolute topprioriteit is, bijgevolg zal de Spanjaard de rest van het seizoen vanuit de tribune moeten toekijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties