Barcelona wil 20 miljoen neertellen voor El Hamdaoui

De Nijs Michael
| 8 reacties
Barcelona wil 20 miljoen neertellen voor El Hamdaoui

Mounir El Hamdaoui staat op het punt om helemaal door te breken. De vlotscorende spits van AZ staat namelijk nog steeds in de belangstelling van FC Barcelona, Spaanse media melden dat de leider in de Primera Division welra een bod zal uitbrengen bij AZ.

El Hamdaoui werd in 2004 als toptalent naar Tottenham gehaald, maar daar flopte de aanvaller volledig. Hij kwam er nauwelijks aan spelen toe. In 2006 keerde het talent terug naar Nederland, waar hij aan de slag ging bij Willem II. Amper een jaar later verkaste El Hamdaoui naar AZ en daar beleeft hij nu zijn grote doorbraak.

De intussen 24-jarige spits scoorde al veertien keer in dertien competitieduels en mag zich topschutter noemen in de Eredivisie. Die knappe prestaties leggen de Marokkaan geen windeieren, hij speelde zich al in de gunst van zijn bondscoach en nu mag hij zich wellicht verheugen op een absolute toptransfer. In de Spaanse media meldt men namelijk dat Barcelona op korte termijn een bod van twintig miljoen euro gaat uitbrengen bij AZ.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties