Atlético verwijst Real naar zesde plaats

Steurbaut Kersten

Sevilla springt in de Primera Division over Villarreal naar de derde plaats. In een onderling duel trok Sevilla aan het langste eind.

Renato zorgde op slag van rust voor het enige doelpunt van de avond.. Onze landgenoot Tom De Mul kwam niet in actie. Atlético Madrid verwijst stadsgenoot naar de zesde plaats. De rojiblancos wonnen met 2-0 van Betis. Agüero maakte zijn achtste doelpunt van het seizoen.

Mémé Tchité speelde met Santander 1-1 gelijk op het veld van Almeria. De Belgische aanvaller werd na 89 minuten naar de kant gehaald.

Zaterdagavond had Barcelona voor het eerst in zes wedstrijden El Clásicogewonnen. Samuel Eto’o en Lionel Messi duwden de Koninklijke nog dieper de put in. (lees meer)