Amkar Perm haalt Bulgaarse kampioenencoach

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Amkar Perm haalt Bulgaarse kampioenencoach

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Amkar Perm heeft een opvolger gevonden voor Miodrag Bozovic. Die trok enkele weken geleden naar FK Moskou. De opvolger van Bozovic luistert naar de naam Dimitar Dimitrov, bekend als een kampioenenmaker in zijn vaderland Bulgarije.

Dimitar Dimitrov haalde in zijn eigen land twee kampioenentitels. Eéntje behaalde hij met het bescheiden Litex Lovech en de andere met traditievereniging Levski Sofia. De 59-jarige Bulgaar staat ook bekend omwille van zijn opvliegend karakter.

Amkar Perm was vorig seizoen de revelatie in de Russische competitie. De club strandde op de vierde plaats en eindigde zo zelfs voor Zenit Sint-Petersburg. Volgend seizoen speelt de club uit de stad die vlakbij het Oeralgebergte ligt zelfs Europees.

De Russische competitie is nu al enkele weken afgelopen en nu al is stilaan duidelijk met welke trainers de topteams in de Russian Premier League volgend seizoen een gooi zullen doen naar de landstitel. Dick Advocaat blijft bij Zenit Sint-Petersburg en Spartak Moskou hield het vertrouwen in de Deen Michael Laudrup. Alleen CSKA Moskou zoekt nog een opvolger voor de opgestapte Valeri Gazzaev.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties