Deschacht waarschuwt ploegmaats voor Genk

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Deschacht waarschuwt ploegmaats voor Genk

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Vlak voor de winterstop wacht RSC Anderlecht nog een lastige wedstrijd in eigen huis tegen RC Genk. Olivier Deschacht waarschuwt zijn ploegmaats alvast voor het Limburgse gevaar.

RSC Anderlecht behaalde vorige zondag op Schiervelde de herfsttitel door met 0-3 te winnen van SV Roeselare. Paarswit heeft nu vier punten voorsprong op achtervolgers Standard Luik en Club Brugge. Olivier Deschacht merkt bij zijn ploegmaats dat er gelatenheid in de groep is geslopen. Nochtans komt het altijd gevaarlijke Genk vrijdagavond op bezoek.

"Sommigen lijken hier de wedstrijd tegen Genk snel te vergeten. Een paar spelers zitten al met hun gedachten bij de kerstdagen en hun familie. Jan Polak heeft me gezegd dat hij snakt naar vakantie. Ik begrijp dat gevoel, maar het is ook zeer gevaarlijk", zegt Deschacht in de krant Het Laatste Nieuws.

Deschacht blikt ook nog eens terug op zijn heenronde. "Ik geef mezelf een 6 op 10. Ik voel me het best op de linksachterpositie, maar een Roberto Carlos zal ik nooit worden. Ik vind evenwel niet dat ik het echt slecht gedaan heb als centrumverdediger", besluit de Oost-Vlaming in de krant La Dernière Heure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties