Louwagie haalt flink uit naar ref Gumienny

Mathias Dumarey
| 12 reacties
Louwagie haalt flink uit naar ref Gumienny

Michel Louwagie, de manager van AA Gent, is furieus op scheidsrechter Serge Gumienny. De Buffalo's vinden dat ze serieus benadeeld zijn in de topper afgelopen zondagavond op het veld van Standard.

"Als het van mij afhangt, dan moet Serge Gumienny in de toekomst geen wedstrijden van ons meer fluiten. Ik wil hem dit seizoen niet meer zien", reageert Michel Louwagie furieus in de kranten Het Belang van Limburg en Het Laatste Nieuws.

"Benjamin Nicaise moet zeker rood krijgen voor zijn fout op Marko Suler en we kregen een duidelijke penalty, na een fout op Milos Maric, niet. En dan wil ik het nog niet hebben over de onterechte gele kaarten die hij onze spelers gaf", gaat Louwagie verder.

"Gumienny heeft ons al drie punten gekost, en hij is geen alleenstaand geval. Het is gewoon te veel aan het worden. Is het misschien omdat onze voorzitter ook de preses is van de Profliga? Misschien willen de scheidsrechters bewijzen dat ze onafhankelijk kunnen fluiten. Dit heeft niets met een calimero-houding te maken en het moet gewoon ophouden", is Louwagie klaar en duidelijk.

Gumienny zelf blijft erg rustig onder de kritiek van Louwagie. "Als ze vinden dat ik AA Gent niet meer mag fluiten, moeten ze dat maar regelen met de Centrale Scheidsrechterscommissie. Voor de rest wil ik er geen commentaar op geven."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties