Pinxten kan stap zetten naar de Eredivisie

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Pinxten kan stap zetten naar de Eredivisie
Foto: © SC

Harold Pinxten, momenteel aan de slag bij tweedeklasser KVSK United, kan nog een mooie stap vooruit zetten op 30-jarige leeftijd. Volgens de krant De Gelderlander zou De Graafschap geïnteresseerd zijn in de ex-speler van RFC Antwerp.

Harold Pinxten is momenteel aan zijn derde seizoen bezig in de hoofdmacht van KVSK United. Vorig seizoen kwam hij aan dertig competitiewedstrijden, tijdens deze voetbaljaargang staat zijn teller op vijtien partijen. Pinxten staat in België bekend als een kaartenpakker. Dit seizoen is hij al goed voor vier gele en twee rode kartonnetjes.

De Graafschap zoekt versterking centraal achterin. De club zag recentelijk Joost Volmer langdurig geschorst worden (vijf wedstrijden, nvdr) nadat hij een elleboogstoot had uitgedeeld in de partij tegen Ajax Amsterdam (0-6-thuisverlies, nvdr).

Een andere speler die in aanmerking zou komen voor een overstap naar de Vijverberg, is Jeffrey Altheer. De 21-jarige verdediger staat onder contract bij de Nederlandse tweedeklasser Excelsior Rotterdam. Daar speelde hij dit seizoen al zeventien wedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties