Liverpool blikt Bolton in

Yves Dekoning
| 0 reacties
Liverpool blikt Bolton in

Liverpool FC heeft met 3-0 gewonnen van Bolton. Hierdoor behouden de Reds de leiding in de Premier League. Robbie Keane scoorde twee keer en lijkt eindelijk op het goede spoor te zitten op Anfield.

Liverpool had zijn drie laatste thuiswedstrijden gelijk gespeeld en moest dus hoogdringend nog eens winnen op Anfield. Bolton kwam dan wel met hoop op puntenwinst op bezoek en loerde op een snelle uitbraak. Gelukkig voor de Reds was de boogbal van Kevin Nolan niet hoog genoeg om Pepe Reina te verrassen. Liverpool nam de touwtjes in handen en probeerde gaten te vinden in de bezoekende defensie. Jussi Jaaskelainen kon Bolton nog tot de 26ste minuut rechthouden. Dan moest hij zich toch gewonnen geven. Albert Riera werkte een hoekschop knap binnen. Liverpool bleef drukken, Bolton was blij dat het met een kleine achterstand mocht gaan rusten. 

Na de pauze konden de Reds dan toch verder uitlopen via Robbie Keane. Steven Gerrard speelde de Ier subliem aan en deze werkte in twee tijden af. Nog voor het uur stond de 3-0 op het bord. Reina zette de aanval op en Keane zette de netten bol. Bolton probeerde terug te slaan en kwam via Ebi Smolarek dicht bij een treffer. Hierdoor kreeg de thuisploeg meer ruimte en David Ngog en Yossi Benayoun kregen nog kansen om de voorsprong verder uit te diepen. Een uitstekende Jaaskelainen kon een echte afstraffing voor Bolton vermijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties