Peersman zoekt nog altijd naar nieuw team

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Peersman zoekt nog altijd naar nieuw team
Foto: © SC

Tristan Peersman heeft ongetwijfeld al betere tijden gekend. De ex-doelman van RSC Anderlecht en SK Beveren zit nog altijd zonder werk. Zes maanden geleden verliet hij zijn laatste team, het Griekse OFI Kreta.

"Ik verveel me momenteel te pletter. Elke dag ga ik wel individueel gaan trainen met mijn vroegere keeperstrainer René Cool, maar voor de rest loop ik echt de muren op. Vorige zomer heb ik mijn contract bij OFI Kreta laten ontbinden. Dat was een spijtig einde van mijn Grieks avontuur", aldus Tristan Peersman in de krant Gazet van Antwerpen.

"Als je naar ginder gaat, weet je dat er al eens een achterstand in betaling kan zijn van zo'n twee à drie maanden maar in mijn geval ging het al om zeven maanden. Ik ging ervan uit dat er snel een club zou komen, maar blijkbaar interesseer ik de mensen niet meer. Ik snap het echt niet", gaat Peersman verder.

"Ik word blijkbaar nog altijd afgerekend op die drie ballen die ik gemist heb bij Anderlecht. Over die zevenhonderd andere die ik wel gepakt heb, spreekt niemand meer", aldus nog de ex-doelman van Willem II die graag weer in België aan de slag wil. "Ik wil niet meer ergens in de middle of nowhere gaan spelen en wonen", besluit Peersman. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties