Benitez haalt geen grote namen

Yves Dekoning
| 2 reacties
Benitez haalt geen grote namen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Rafael Benitez zal Liverpool FC in januari geen grote inkomende transfers realiseren. Hij wil op drie fronten strijden met zijn huidige kern.

Liverpool FC pronkt aan de leiding van de Premier League. De Reds doen ook nog mee in de Champions League en de FA Cup. Voor Rafael Benitez volstaat de spelerskern bij Liverpool om op drie fronten voor de hoogste eer te gaan. Hij is er niet op uit deze transferperiode grote namen aan te trekken. Als hij een buitenkansje ziet echter ...

Benitez: "We hebben 2008 heel sterk afgesloten, we speelden stijlvol en scoorden een hoop doelpunten. Ik hoop dat we in 2009 op dat elan verder kunnen gaan. Er komen een aantal belangrijke spelers terug uit blessure. Naast Fernando Torres zijn dat Martin Skrtel, Fabio Aurelio en Alvaro Arbeloa. Het is alsof we drie nieuwe spelers verwelkomen om de ploeg te versterken. Ik ben heel blij met de huidige situatie."
 
Liverpool werd de voorbije weken gelieerd aan een aantal spelers, vooral aanvaller Emile Heskey (Wigan) en Glen Johnson (Portsmouth) zouden volgens de geruchtenmolen kunnen genieten van verregaande interesse vanwege Liverpool. Tot op heden kwam er echter geen enkel initiatief vanuit Anfield. 

Andrea Dossena en Daniel Agger staan in de belangstelling van enkele ploegen, maar Benitez wil niemand uit zijn defensie laten vertrekken. Winger Jermaine Pennant zal de club waarschijnlijk mogen verlaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties