Hoeness: 'Van Bommel blijft bij Bayern'

Nico Wieme
| 0 reacties
Hoeness: 'Van Bommel blijft bij Bayern'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Mark van Bommel? De kapitein van Bayern München vroeg zijn ploeg bedenktijd tot eind januari om te beslissen of hij een contractverlenging tekent of niet. Ondertussen hoopt PSV op een terugkeer van de speler.

Bayern Münchenmanager Uli Hoeness gelooft dat Mark van Bommel, wiens contract op het einde van het seizoen afloopt, een contractverlenging van één seizoen zal tekenen bij de Duitse recordkampioen.
 
“Hij zal voor ons kiezen”, zegt Hoeness op de clubwebsite. “Hij weet wat hij aan Bayern heeft. Het zal hem moeilijk vallen een andere beslissing te nemen.”
 
De 31-jarige Van Bommel apprecieert het niet dat Bayern hem maar voor één jaar wil laten bijtekenen. De Nederlander wil graag een meerjarige overeenkomst onderschrijven. “Dat is voor ons momenteel niet mogelijk, daar moet hij kunnen mee leven”, aldus Hoeness. “Als hij hier goed speelt, wat hij op dit moment doet, dan kan zijn contract telkens opnieuw verlengd worden, en dat één, twee, drie, vier of vijf jaar na elkaar.”
 
Ondertussen hoopt Jan Reker, algemeen directeur bij PSV, dat Van Bommel terugkeert naar de Nederlandse landskampioen. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties