'Fans maken fans' is een succes

Jimmy Wouters
| 0 reacties
'Fans maken fans' is een succes
Foto: © SC

Roda JC beleeft momenteel moeilijke tijden. Zo staat de club in de kelder van het klassement en wordt er luidop gesproken over een fusie met Fortuna Sittard. Om de club in moeilijke tijden te steunen hebben de fans besloten een actie op poten te zetten.

De supportersverenigingen besloten een aantal weken geleden de actie “Fans maken Fans”op touw te zetten. Hiermee gingen de supporters actief op zoek naar fans die een halve seizoenskaart wilden kopen. Inmiddels hebben ze al zo'n 400 nieuwe halve abonnementen verkocht.

"Ondanks dat wij ons als supportersverenigingen beseffen dat er de laatste tijd veel commotie rondom de club is, blijven wij positief en zullen we er alles aan doen om dit ook uit te dragen. Wij kunnen dit echter niet alleen en het is daarom van groot belang dat één ieder met een geel/zwart hart nu opstaat. De actie loopt nog tot en met 18 januari en we willen er graag nog een groot aantal nieuwe seizoenkaarthouders bij," aldus de supporters van Roda JC.  

Roda JC krijgt in de terugronde nog een aantal interessante ploegen op bezoek. Zo trekken PSV en Ajax nog naar het Parkstad Limburg Stadion en moeten ook directe concurrenten als Heracles, Volendam, Willem II en Utrecht nog naar Limburg afzakken. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties