Dilbeek en Londerzeel blijven in evenwicht

Gentil Dossche
| 0 reacties
Dilbeek en Londerzeel blijven in evenwicht
Foto: © SC

Leider Dilbeek is er niet in geslaagd de volle buit mee te nemen na de derby bij Londerzeel. Meteen nadert Bornem tot op twee punten. Voor de toeschouwers was er weinig te beleven in deze eerste wedstrijd na de winterstop.

De bezoekers openden direct de debatten maar Capidis vond Sakalis twee keer op zijn weg. Bij de thuisploeg bleven de kanonnen helemaal stil. Even over het halfuur stond Sakalis opnieuw in de weg van Capidis. Een schot van Gille vloog nipt naast de winkelhaak. Het enige wapenfeit aan thuiskant bleek een schotje van Bruyninckx in de handen van De Boodt.
 
Bij Londerzeel deed Bruno Maes na de rust zijn wederoptreden en meteen kwam er meer animo op het terrein. Een schot van Sluyts werd nog net afgeblokt. De Boodt moest zich reppen op een vrije trap van Melkert. Helemaal op het einde schoot het publiek dan toch wakker toen Geerinck een vlam van Pauwels bijna in eigen doel deed afwijken.

SK Londerzeel: Sakalis, De Meyer, Poppe, Geerinck, Melotte, Sluyts, Geets, Bruyninckx (46’ Maes), Ytebrouck, Melkert, De Voeght

Dilbeek Sport: De Boodt, Van Vlokhoven (58' Schotte), Houthuys, Vermeulen, Mannaert, Pauwels, Guner (86' Caluwaert), Capidis (80' Verhaegen), Vande Gucht, Henseval, Gille

Doelpunten: geen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties