Deschacht: 'Mijn naam is alweer besmeurd'

Mathias Dumarey
| 15 reacties
Deschacht: 'Mijn naam is alweer besmeurd'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Gisteren meldden we nog dat fans van RSC Anderlecht een petitie waren gestart tegen Olivier Deschacht. Veel succes heeft die petitie evenwel niet, maar de verdediger vindt zelf dat zijn naam opnieuw besmeurd is.

Vrijdagavond kreeg Olivier Deschacht het publiek over zich heen in de thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge. "Het publiek mag kritisch zijn. We zijn een goede ploeg en worden ook goed betaald. Wellicht heeft het publiek ook gefloten omdat ze bepaalde uitspraken van mij over de stage en het bestuur hadden gelezen", aldus de Oost-Vlaming in de kranten Het Nieuwsblad en La Dernière Heure.

"Mijn woorden zijn wel niet goed weergegeven. Herman Van Holsbeeck mag van mij gerust de tape herbeluisteren van het interview. Als hij dan nog zou vinden dat ik een boete verdien, dan zal ik die met plezier betalen en mijn verontschuldigingen aanbieden", gaat de Anderlechtkapitein verder.

"Van Holsbeeck en voorzitter Roger Vanden Stock denken nu dat ik hen heb bekritiseerd, maar eigenlijk durf ik hun namen amper uitspreken. Zoveel respect heb ik voor hen. Maar mijn imago is wel weer besmeurd en ik kan alweer vanaf nul beginnen. Door mijn recente goede prestaties was ik dat imago net weer aan het opkrikken", besluit Deschacht. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties