De rentree van Boskamp is nog niet voor morgen

Mathias Dumarey
| 8 reacties
De rentree van Boskamp is nog niet voor morgen
Foto: © SC

Johan Boskamp kan nog altijd niet opnieuw plaatsnemen in de dug-out van FCV Dender. De Nederlander sukkelt nog steeds met zijn knie. Een nieuw onderzoek bij de befaamde dokter Martens zorgde ervoor dat 'Bossie' zijn terugkeer nog wat uitstelt.

"Ik had er stiekem op gehoopt dat ik vandaag opnieuw op het trainingsveld zou kunnen staan. Nu blijkt dat een training leiden ten vroegste iets voor binnen tien dagen zal zijn", legt de Johan Boskamp (foto) zijn situatie uit in de krant Het Laatste Nieuws. "Over tien dagen is de volgende afspraak gepland in Antwerpen. De voorbije dagen heb ik de revalidatie moeten stopzetten omdat ik koorts begon te maken en mijn knie dikker werd."

Boskamp zegt dat hij door die reactie achterstand heeft opgelopen in zijn revalidatieschema. Voor de Nederlander is dat een heuse teleurstelling want hij wil zo snel mogelijk opnieuw aan de slag bij FCV Dender waar hij tot nader order nog steeds de hoofdcoach is. Voorlopig worden de honneurs nog altijd waargenomen door Patrick Asselman. De assistent van Boskamp wordt volgend seizoen sowieso de hoofdcoach van de club uit het Pajottenland. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties