De Witte: "Bezinnen over onze grasmat"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
De Witte: "Bezinnen over onze grasmat"
Foto: © SC

AA Gentvoorzitter Ivan De Witte wil de afgelasting van de topper tussen AA Gent en Anderlecht niet dramatiseren. “We moet hieruit geen conclusies trekken naar volgend jaar toe”, aldus De Witte.

“Het is zeer erg dat deze wedstrijd niet kan doorgaan”, vindt De Witte. “Voor de spelers, want ik had gevoel dat we er klaar voor waren en een goede kans maakten. En voor het publiek en de sponsors die hier al aanwezig waren.”
 
“Maar ik ben naar het veld gaan kijken en kan de beslissing van de scheidsrechter volgen. Ik pleit zelf al weken voor goede terreinen heel het seizoen door. Dit veld had misschien maar een halve voetbalwedstrijd opgeleverd.”
 
Gent kampt al jaren met een slechte grasmat. De Buffalo’s willen daar nu misschien toch verandering in brengen. “Met de komst van het nieuwe stadion is het onverantwoord om te investeren, maar na vandaag moeten we ons toch eens bezinnen om naar een oplossing te zoeken. Al heb ik het zelden zo weten regenen als vandaag.”

Met de competitiehervorming moeten er volgend jaar nog zes extra wedstrijden worden afgewerkt. “We moeten dit niet dramatiseren”, sust De Witte. “Er zijn dit seizoen al vier wedstrijden zonder problemen ingehaald. Twee van Club Brugge, één van KV Kortrijk en één van Cercle Brugge. Zo komen we al aan 38 stuks. We moeten hieruit geen conclusies trekken voor volgend seizoen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties