Belangrijke zaterdag voor KVK Tienen

Rita De Meyer
| 1 reacties
Belangrijke zaterdag voor KVK Tienen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De zestiende speeldag kan voor Tienen beslissen hoe groot hun kansen blijven voor de verlenging van hun titel.

Met de wedstrijd Tienen – STVV staat een heuse topper op het programma. STVV staat gebrand op revanche voor de zware nederlaag (6-1) van vorig seizoen. Tienen moet winnen om in de titelstrijd te blijven: een achterstand van zeven punten op STVV blijft een moeilijke karwij om te overbruggen. Bij winst is de kans groot op een hergroepering bij de top drie.
Veel doelpunten moeten we niet verwachten, hoewel Isabelle Ebhodaghe (17 doelpunten - Tienen) en Elsen Kristien (15 stuks - STVV) de leiding hebben in de topschutterstand.
 
Kans op een hergroepering dus, maar Standard mag op bezoek bij Vlimmeren. Wie naar Vlimmeren moet, wordt eerbiedig stil. De drie noodzakelijke punten verhuizen niet op voorhand naar Liège. Vlimmeren kan bij verlies, en in het slechtste geval, een duik maken van hun huidige vijfde plaats naar de achtste stek.
 
De twee hekkensluiters, Merkem en Braine, zullen al hun talenten moeten bovenhalen om een puntje te sprokkelen, doch je weet maar nooit. Misschien kan Woluwe een puntje wegsnoepen op Beerse? Verrassingen maken de sport spannend
 
Terloops willen we nog melding maken van een topwedstrijd in tweede nationale: de nummers één en twee staan daar tegenover mekaar, met name Zultse – Borgloon.
 
Nu maar hopen op vlot voetbal en geen waterpolo en modderbaden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties