Mollez: 'Nog geen overeenkomst met Sparta'

Nico Wieme
| 0 reacties
Mollez: 'Nog geen overeenkomst met Sparta'
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Peter Mollez hield tegen zijn ex-ploeg de netten schoon voor KV Kortrijk. De KVK-doelman staat nadrukkelijk in de belangstelling van Sparta Rotterdam, maar beweert nog geen akkoord met de Nederlandse club te hebben.

Het was een tevreden Peter Mollez die ons te woord stond na de 0-1-zege van Kortrijk bij Cercle Brugge. “Dit is een heel deugddoende overwinning. Die 0-1 schenkt mij evenveel voldoening als een zege tegen Anderlecht of Standard. Heel leuk dat we deze match winnend konden afsluiten”, aldus de Kortrijkgoalie.
 
Mollez wil zijn contract bij de rood-witten niet verlengen en geniet de interesse van Sparta Rotterdam. Volgens enkele media zouden de Nederlanders de KVK-keeper dit weekend nog willen aantrekken, maar dat ontkent Mollez zelf in alle toonaarden.
 
“Er is absoluut nog geen overeenkomst met Sparta”, gaf Mollez aan onze redactie toe. “Neen, ik ken Foeke Booy (trainer van Sparta, nvdr.) niet persoonlijk. Ik heb hem wel al gezien in de tribune tijdens wedstrijden van Kortrijk. Ik weet eerlijk gezegd niet goed hoe mijn toekomst er uitziet. Voor volgend seizoen is er in ieder geval interesse van verschillende ploegen. We zien wel.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties