Bestuur Londerzeel wil duidelijkheid

Bestuur Londerzeel wil duidelijkheid

Het rommelt al een heel seizoen binnen SK Londerzeel met als toppunt de 5-0 nederlaag tegen KFCO Wilrijk. Het bestuur vond dan ook het moment gekomen om een open brief aan zijn aanhang te richten om duidelijkheid te scheppen.

Gezien de recente gebeurtenissen in en rond ons eerste elftal, hebben we als bestuur beslist een open brief over te maken aan onze supporters om één en ander uit te klaren en excuses aan te bieden waar tekort geschoten.

Eerst en vooral is er het vertrek van onze technisch directeur Jacques Olivier. Jacques Olivier kon zijn sportieve ambities niet waarmaken bij ons en heeft daarop zelf besloten de club te verlaten.
Wij zijn als vrienden uit mekaar gegaan en wensen hem het beste toe.

Daaropvolgend moesten wij, als bestuur, dringend op zoek naar nieuwe technisch directeur aangezien er heel wat werk aan de boeg was/is. Dhr Frédéric Van Den Steen werd gecontacteerd en al snel kwamen we tot een akkoord. Frédéric is meteen aan het werk begonnen. Gezien de slechte resultaten van de afgelopen weken, moesten we op zoek naar versterkingen die nog dit seizoen de club op de goede rails kunnen krijgen. Ytebroek was de eerste, dit weekend nog werd Yannick Meysmans (ex-Aalst) aangetrokken. Wij kunnen ook melden dat dhr Van Den Steen de opdracht heeft gekregen om nog enkele versterkingen aan te trekken voor dit seizoen. Eerstdaags worden deze versterkingen bekendgemaakt. Hiernaast is hij ook volop bezig met het team voor volgend seizoen.

Onze ambitie is en blijft: terug naar 3de klasse. De resultaten van dit seizoen laten dit niet meteen zien doch is er vanuit het bestuur wel keihard gewerkt om ons in de top van het klassement te brengen. Ondanks enkele ronkende namen en spelers met veel ervaring (ja zelfs 2de en 3de klasse ervaring) blijkt het niet te lukken. Het slechte spelpeil van de afgelopen weken moet gewoon veel beter kunnen met deze groep. Met bijkomende versterking hopen wij de onderlinge concurrentie en dus scherpte aan te wakkeren. Als bestuur zijn wij allerminst tevreden met onze huidige positie in het klassement.


Onze huidige trainersstaf behoudt van ons het volste vertrouwen. Er wordt door deze mensen op en naast het veld volop geluisterd en gewerkt om alle neuzen in de goede richting te krijgen. Rust en vertrouwen is iets wat onze spelers nodig hebben. Wij zijn rotsvast overtuigd in het kunnen van onze technische staf wat dat betreft.


Het bestuur wenst zich ook nogmaals te excuseren bij zijn abonnees voor het entreegeld dat diende betaald te worden voor de te herspelen wedstrijd tegen Bornem. Het bondsreglement is duidelijk in deze gevallen: de te herspelen wedstrijd wordt als bekerwedstrijd beschouwd. Dus met gedeelde inkomsten met de bezoekende club. Op onze vraag om onze abonnees toch zonder inkom te moeten betalen, binnen te laten, werd door Bornem meerdere malen negatief geantwoord. Men vatte post aan de inkom en dreigde met een klacht bij de KBVB, hierdoor restte ons weinig anders dan inkom te vragen.


Wij willen echter alle supporters vragen om onze club DEN SK te blijven steunen in deze moeilijke tijden. 


WIJ NODIGEN IEDEREEN VAN HARTE UIT IN DE VIP RUIMTE KOMENDE ZONDAG 1 FEBRUARI. Er zal vanaf 14u live het wereldkampioenschap cyclocross kunnen gevolgd worden vanuit de VIP, tevens heeft men van hieruit een goed zicht op het complete veld waardoor u niks hoeft te missen van de cross, noch van de wedstrijd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties