Biglia drukt wens om te vertrekken nog eens uit

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Biglia drukt wens om te vertrekken nog eens uit
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Lucas Biglia zegt vandaag in de krant Het Laatste Nieuws dat het voor hem hoog tijd wordt om te vertrekken. De Argentijn raakt maar niet weg bij paarswit omdat het bestuur vindt dat buitenlandse ploegen te weinig geld neertellen voor de middenvelder.

"De kans wordt altijd maar groter dat ik hier het seizoen zal uitdoen. 31 januari komt steeds dichterbij. Ik blijf kalm onder het feit dat ik hier nog ben. We zitten in een wereldwijde financiële crisis en die treft ook het voetbal. Veel clubs sparen hun centen op voor volgende zomer", denkt Lucas Biglia.

"Ik voel me nog altijd goed bij deze club en nog een titel pakken is een grote uitdaging voor mij", blijft Biglia positief. Het is de waarnemers niet ontgaan dat de Argentijnse middenvelder al maanden aan het stagneren is in zijn ontwikkeling. "Dat klopt. Ik moet dan ook zo snel mogelijk hogerop. De Europese uitschakeling tegen BATE Borisov is daar de oorzaak van", gaat Biglia verder.

De Argentijn wil graag naar een grote competitie. Trabzonspor bracht als enige club een bod uit, maar daar heeft Biglia geen trek in. Bovendien heeft hij ook een doel voor ogen. "Ik wil graag naar het WK 2010. Er is maar één manier om in de gunst van bondscoach Diego Maradona te spelen en dat is dat ik me moet tonen in een Europese beker of in een grote competitie", besluit Biglia die overigens nog nooit eerder voor het A-elftal van Argentinië werd geselecteerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties