Reker blijft de algemeen directeur van PSV

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Reker blijft de algemeen directeur van PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Reker heeft vanochtend laten weten dat hij algemeen directeur blijft van PSV Eindhoven. Hij ligt zwaar onder vuur bij de fans van de regerende Nederlandse landskampioen, maar hij wil zijn lot dus niet verbinden aan dat van Huub Stevens.

Huub Stevens stapte gisteren zelf op als trainer van PSV Eindhoven omdat de 'klik' er niet was met de spelersgroep. De resultaten van de Eindhovenaren die de jongste jaren keer op keer landskampioen werden, vallen dit seizoen dik tegen. In de Champions League gingen de Nederlanders er al uit in de groepsfase.

Jan Reker heeft aangegeven dat hij nog geen contacten heeft met kandidaat-opvolgers voor Huub Stevens. Wel zou ex-speler Phillip Cocu een belangrijkere rol gaan bekleden. Hij zou zich voortaan tijdens de trainingen meer gaan bemoeien met de spelers.

Voorlopig is de kans zeer groot dat Dwight Lodeweges samen met assistent Jan Wouters de trainingen zal overnemen. Waarschijnlijk zal die situatie niet blijven duren tot het einde van dit seizoen. Er wordt ondertussen zeer druk gespeculeerd over de opvolging van Stevens. Zo worden onder meer Frank Rijkaard, Guus Hiddink, Ronald Koeman en Sef Vergoossen genoemd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties