Witsel ziet nog een extra jaar Standard wel zitten

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Witsel ziet nog een extra jaar Standard wel zitten
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Axel Witsel zit niet langer met een vertrek naar een buitenlands topteam in zijn hoofd. In de Waalse kranten van de groep Sudpresse zegt hij dat hij weet dat hij ook volgend seizoen nog op Sclessin zal spelen.

Axel Witsel, de winnaar van de Gouden Schoen, is ongetwijfeld één van de grootste talenten van Europa. Het is dan ook logisch dat hij gevolgd wordt door de absolute topteams op het continent. Witsel begint alle speculaties wat vervelend te vinden en wil duidelijkheid scheppen.

"Al die vragen omtrent mijn toekomst begin ik nu wel ambetant te vinden. Vooral omdat ik niet de enige ben die daarover kan en moet beslissen. Ik ben niet de baas op Sclessin. Bij een transfer is het erg belangrijk om op het juiste moment te vertrekken", zegt Witsel in de krant Gazette des Sports.

"Ik ben ervan overtuigd dat ik volgend seizoen nog in Luik zal spelen. Ik zou er zeker geen probleem mee hebben", gaat de Gouden Schoen verder. Bij een transfer gaat hij wel zeker naar het buitenland omdat hij zichzelf niet voor een ander Belgisch team ziet voetballen dan Standard. "Ik voel me verbonden met deze club en zijn supporters. Zelfs als Anderlecht me drie keer meer zou bieden, zou ik nog niet gaan", besluit de Rode Duivel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties