Gillet schittert in het doel van AS Bari

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Gillet schittert in het doel van AS Bari
Foto: © SC

Kent u Jean-François Gillet nog? Hij speelt al tien jaar in Italië en is al een hele tijd de doelman van AS Bari. Momenteel staan de Zuid-Italianen op de eerste plaats in de Serie B. De promotie wenkt dus.

"Je voelt het enthousiasme bij de supporters en binnen de club. Iedereen hier hoopt dat we zullen kunnen promoveren naar de Serie A. We moeten ons wel hoeden voor overdreven optimisme", zegt Jean-François Gillet in Sport/Voetbalmagazine.

"We streven al jaren naar dit succes en we plukken nu de vruchten van de investeringen die zijn gedaan afgelopen zomer. We zijn wel nog altijd februari. De weg is dus nog lang", gaat Gillet verder. De Belg krijgt ook lovende commentaren in de Italiaanse pers. "Persoonlijk ben ik bijzonder tevreden met het niveau dat ik nu haal", aldus de Waal.

Gillet zou het bijzonder leuk vinden om te weten te komen of hij een niveau hoger aankan. De ex-jeugdinternational speelt al tien jaar op het schiereiland en kwam vooral uit in de Serie B. "Als je hier zolang kunt standhouden als kleine Belg, moet je iets kunnen. Niet veel landgenoten kunnen zoiets voorleggen", zegt Gillet nog. Hij kan overigens rekenen op een contractverlenging tot 2011.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties