Kanu bakte het bruin bij Cercle Brugge

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Kanu bakte het bruin bij Cercle Brugge
Foto: © SC

Kanu, de van Anderlecht geleende Braziliaan, zat gisteren niet in de kern voor de wedstrijd tegen Charleroi. De spits heeft het momenteel verkorven bij trainer Glen De Boeck. In de krant Het Laatste Nieuws legt hij uit wat er scheelt.

"Hij heeft zichzelf voor het ogenblik buitenspel gezet. Hij is door de andere spelers fantastisch ontvangen, maar ondertussen is hij er al vijf keer in geslaagd om te laat te komen. Ik heb begrepen dat Kanu ook al door Anderlecht op het matje is geroepen. Zij volgen hem gelukkig ook op de voet", aldus Glen De Boeck.

De Boeck wil dergelijke uitspattingen niet tolereren. "Het is heel belangrijk dat we dit nu een halt toeroepen. Op dit moment maakt Kanu zich onmogelijk. Ik heb hier anderhalf jaar keihard gewerkt om een goede sfeer bij Cercle Brugge te hebben en ik ga dit niet op het spel zetten voor één speler en zeker als die speler feitelijk niet van ons is", gaat De Boeck verder.

Wat met de toekomst van Kanu? "Het zal van hem afhangen wanneer hij weer tot de selectie zal behoren. Hij moet dan wel stoppen met liegen tegen mij en zijn houding veranderen. Bovendien zal ook de spelersgroep hem weer moeten aanvaarden. We zullen dus wel zien", besluit de oefenmeester van Cercle Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties