Svetlicic: "Ik wist niet hoe ik een doelpunt moest vieren"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Svetlicic: "Ik wist niet hoe ik een doelpunt moest vieren"

Djordje Svetlicic stond zaterdag voor het eerst sinds 9 november in de ploeg bij Germinal Beerschot en maakte meteen een doelpunt tegen zijn ex-club Cercle Brugge. “En zeggen dat ik één keer om de vier jaar scoor”, lacht de Servische verdediger.

Svetlicic was voor de rust al dreigend met enkele voorzetten en trapte halverwege de tweede helft een hoekschop van Ivan Leko onhoudbaar voorbij Bram Verbist. “Het was heel raar”, beschrijft de Serviër zijn treffer. “Ik stond helemaal alleen midden de zestienmeter en trap het leer met mijn been binnen. Zoiets kan eigenlijk niet Dan zit er toch iets verkeerd in de verdediging. (lacht) Al oefen ik iedere dag wel op zo’n situaties.”
 
“Scoren tegen je ex-club is leuk, maar ik wist niet hoe ik moest vieren”, grapt de verdediger. “Daar heb ik nog wat oefening nodig. Ik scoor dan ook maar om de vier jaar. Mijn laatste doelpunt was twee jaar geleden tegen Zulte Waregem en daarvoor is het al van zes of zeven jaar geleden tegen La Louvière. Wel spijtig dat we de 1-0 niet konden vasthouden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties