Ferguson schrijft Chelsea af

Yves Dekoning
| 0 reacties
Ferguson schrijft Chelsea af

Volgens Sir Alex Ferguson zal de titelstrijd in de Engelse Premier League gaan tussen Manchester United en Liverpool. De kranige Schot schrijft Chelsea af.

Manchester United staat aan de leiding in de Premier League. De Red Devils tellen vijf punten meer dan eerste achtervolger Liverpool FC. Aston Villa volgt op acht punten, Chelsea op tien en Arsenal moet al vijftien punten ophalen. 

Sir Alex Ferguson denkt dat de titelrace zal gaan tussen zijn eigen Man Utd en Liverpool. Hij houdt wel Aston Villa nauwlettend in het oog, maar houdt geen rekening meer met Chelsea. Ferguson vond het shockerend dat de Blues Luiz Filipe Scolari zo snel de laan uitstuurden. "Het is bedroevend dat mensen in het voetbal tegenwoordig zo weinig geduld hebben en 'instant succes' eisen. Met Guus Hiddink hebben ze wel een ervaren manager gehaald, maar hij zal tijd nodig hebben om Chelsea naar zijn hand te zetten. Dat gaat hen zeker punten kosten."

Ook Liverpoolverdediger Jamie Carragher denkt dat het tussen twee ploegen zal gaan. Hij ziet dat Liverpool een stap in de goede richting heeft gezet, maar vindt dat de tweede plaats beveiligen niet de ambitie van de Reds mag zijn. Carragher wil Man Utd onder druk zetten in de titelstrijd. [MDN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties