Milan blijft pogen Beckham definitief te houden

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Milan blijft pogen Beckham definitief te houden
Foto: © SC

David Beckham (foto) hoeft de hoop nog niet op te geven dat hij naar Los Angeles Galaxy zal moeten terugkeren. AC Milan blijft praten met de Amerikaanse club om de Engelsman definitief in te lijven. Milan zou daarin overigens vooruitgang boeken.

Adriano Galliani, de vice-voorzitter van AC Milan, laat vandaag weten dat er belangrijke stappen zijn gezet in functie van een definitieve transfer van David Beckham naar AC Milan. Normaal moet de middenvelder op 9 maart terugkeren naar de Verenigde Staten, maar dat zien noch Beckham noch AC Milan zitten.

Galliani ziet al een akkoord in de lucht hangen. "Er zijn een aantal concrete stappen gezet. Samen met LA Galaxy hebben we goede gesprekken gehad en dus is een transfer van Beckham een stuk dichterbij gekomen", aldus de vice-voorzitter in de Italiaanse media. Milan-bestuurslid Umberto Gandini zal wellicht volgende week naar de Verenigde Staten afzakken om de deal definitief te voltooien. Het transferbedrag zou rond de tien miljoen euro liggen.

David Beckham doet het overigens niet slecht bij AC Milan. Hij mocht al zeven keer opdraven en daarbij wist hij al twee keer te scoren. Voor de Rossoneri is dit reden genoeg om hem definitief binnen te halen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties