Deschacht zal Defour zondag missen in topper

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Deschacht zal Defour zondag missen in topper
Foto: © SC

Standard speelt zondagavond de topper op het veld van competitieleider Anderlecht. Dat zal zonder de geblesseerde Steven Defour gebeuren. Olivier Deschacht (foto), de aanvoerder van Anderlecht, vindt het jammer dat zijn collega er niet zal bijzijn.

"Ik vind Steven Defour een uitzonderlijke voetballer en voor de wedstrijd zal het jammer zijn dat hij er niet bij is. Ik vind zijn afwezigheid heel spijtig voor Standard en ik hoop dat hij snel opnieuw fit zal zijn", zegt Olivier Deschacht in LDH.

De linkspoot blikte ook nog even terug op de Europese nederlaag van de regerende landskampioen. "Het is jammer dat Standard verloor tegen Braga. Dat deed me geen plezier. Ik supporterde voor de Rouches."

Deschacht denkt niet dat de titelconcurrent van Anderlecht nu een dipje zal krijgen. "Na één slechte wedstrijd gaan we Standard toch nog niet afschrijven? Het speelt al maanden op een hoog niveau en heeft de eer van ons land gered. Ik heb heel veel respect voor de Luikenaars."

De Oost-Vlaming zelf leeft ontspannen toe naar de wedstrijd van zondag. "We hebben alles in eigen handen na onze zes op zes van afgelopen week. Als we puntenverlies hadden geleden in Gent of Charleroi, dan hadden we nu tegen Standard moeten winnen", besluit Deschacht. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties