'Benítez weg bij Liverpool nog voor het weekend'

Mathias Dumarey
| 2 reacties
'Benítez weg bij Liverpool nog voor het weekend'
Foto: © SC

Rafael Benítez (foto) zou volgens de Engelse gokkantoren nog voor het weekend FC Liverpool verlaten als manager. Reden is het feit dat Benítez en Liverpool al lang onderhandelen over een contract, maar tot een overeenkomst wil het maar niet komen.

De 48-jarige Rafael Benítez wil voorlopig zijn in 2010 aflopende contract bij FC Liverpool niet verlengen. Dat heeft te maken met het feit dat hij meer inspraak wil in de transfers van de club. Ondertussen zou er volgens het gokkantoor William Hill een deadline overschreden zijn waarbij de Spanjaard het nieuwe contract zou ondertekend moeten hebben. Dat heeft het gokkantoor uit verschillende bronnen vernomen. "We hebben zoveel geruchten gehoord, dat het geen toeval meer kan zijn", luidt het bij William Hill dat al beslist heeft geen weddenschappen op het ontslag meer te aanvaarden.

Wat bijdraagt omtrent de onrust bij de Liverpudlians is het feit dat Liverpool in de jongste zes matchen maar acht punten kon verzamelen en ondertussen al een achterstand heeft van zeven punten op lijstaanvoerder Manchester United. Benítez werkt al sedert 2004 op Anfield Road. In 2005 veroverde hij met de club de Champions League, twee jaar later was hij verliezend finalist. Vanavond speelt Liverpool bij Real Madrid de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties