Sarr legt pijnpunten Standard bloot

Jeroen Pyl
| 11 reacties
Sarr legt pijnpunten Standard bloot
Foto: © SC

Het rommelt in Luik. Na de wanprestatie tegen Braga en de nederlaag op Anderlecht hangt Mohamed Sarr, na Igor De Camargo, ook de vuile was van de Rouches buiten in de kranten.

“Enkele spelers denken niet meer aan het collectief. Vorig jaar was dat anders. Iedereen ging er toen voluit voor. Met de titel hadden we gewoon één doel. Sommigen speelden zelfs met blessures om dat doel te bereiken. Nu vormt Standard geen blok meer”, aldus Mohamed Sarr.

 

De oorzaak ligt volgens de Senegalese verdediger bij de transfer van Marouane Fellaini. “Sommigen willen zich in de kijker voetballen. Het collectief baat daar soms bij, maar kan daar ook soms onder lijden. Sinds Fellaini weg is zijn enkelen gaan denken dat zij de volgende moeten zijn.”

 

Volgens Sarr acteren die spelers in kwestie voor zichzelf en niet meer in functie van het elftal. “Ze doen het onbewust, maar spelen niet meer voluit voor het team. Dat is jammer, want Fellaini dwong door zijn collectieve ingesteldheid een transfer af naar Everton.”

 

Sarr noemt wel geen namen in zijn klaagzang. Igor De Camargo wees nog met een beschuldigende vinger naar spitsen Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani. “Als je verliest, heeft iedereen zijn verantwoordelijkheid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties