Peruwelz en Wetteren strijden om de eerste plaats

Rombaux Gunther
| 2 reacties
Peruwelz en Wetteren strijden om de eerste plaats

Komend weekend wordt in derde klasse A de 23ste speeldag afgewerkt. Peruwelz doet in de topper tegen Wetteren een gooi doen naar de eerste plaats.

Zaterdagavond gaat WS Woluwe op bezoek bij Gent Zeehaven. De thuisclub kan zich geen puntenverlies veroorloven in de degradatiestrijd. Ook La Louvière speelt tegen Oudenaarde met het mes op de keel. Een nieuwe nederlaag zou een zeer slechte zaak zijn voor de Wolven in volle degradatiestrijd.

De topper van het weekend vindt plaats op het veld van Peruwelz, dat leider Wetteren op bezoek krijgt. Bij winst komt de club op gelijke hoogte van de leider met nog één wedstrijd te goed. Het nummer drie, Woluwe Zaventem, kan bij winst in Sint-Niklaas profiteren van eventueel puntenverlies van Peruwelz. Wielsbeke en Sottegem spelen een zespunten wedstrijd met het oog op het behoud. Union nam vorige week een sprong voorwaarts in het klassement en is te gast bij Diegem. Waregem mag in Aalst zijn zevende stek gaan verdedigen, terwijl Centre op bezoek gaat bij Borinage.



Za. 20u. Gent Zeehaven - WS Woluwe
Za. 20u. La Louvière - KSV Oudenaarde
Zo. 15u. Diegem Sport - Union SG
Zo. 15u. E.Aalst - RC Waregem
Zo. 15u. SC Wielsbeke - KSV Sottegem
Zo. 15u. FCN Sint-Niklaas - Woluwe-Zaventem
Zo. 15u. Peruwelz - Wetteren
Zo. 15u. RBD Borinage - URS Centre [MDN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties