Verbauwhede: "Geen behoefte aan een uitleenbeurt"

De Nijs Michael
| 9 reacties
Verbauwhede: "Geen behoefte aan een uitleenbeurt"
Foto: © SC

Glenn Verbauwhede zal dit seizoen wellicht niet meer tussen de palen verschijnen tijdens een officiële wedstrijd. De doelman is bij KV Kortrijk namelijk niet meer welkom en een buitenlands avontuur ziet hij niet zitten.

Verbauwhede is eigendom van Club Brugge, maar dit seizoen staat hij op huurbasis onder contract bij streekgenoot KV Kortrijk. Bij de West-Vlaamse promovendus is de jonge goalie echter niet meer welkom na een incident voor de wedstrijd tussen Kortrijk en KV Mechelen. Intussen onderhoudt Verbauwhede zijn conditie bij de beloften van Club Brugge.

In sommige landen is de transfermarkt nog open, maar toch wil Verbauwhede niet uitgeleend worden. "Ik heb daar geen behoefte aan", is de jongeling klaar en duidelijk in De Standaard. "Ik wil me helemaal concentreren op het komende seizoen. Momenteel sukkel ik even met een blessure aan de hamstring, maar ik verwacht dat dat volgende week weer in orde is. En om dan nog drie maanden naar het buitenland te trekken en me misschien weer te blesseren, dat is een risico dat ik niet wil nemen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties