Ibisevic hoopt toch nog seizoenseinde te halen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ibisevic hoopt toch nog seizoenseinde te halen
Foto: © SC

Vedad Ibisevic (foto) was in de heenronde de sensatie in de Bundesliga. Mede dankzij zijn vele doelpunten kon TSG Hoffenheim uitgroeien tot een heuse revelatie. De Bosnische spits raakte echter zwaar geblesseerd, maar hij hoopt toch het einde te halen.

Begin januari scheurde Vedad Ibisevic de achterste kruisband van de rechterknie af. Meteen leek dit het einde van het seizoen voor de 24-jarige aanvaller uit Bosnië-Herzegovina. Het herstel van Ibisevic lijkt echter zeer goed te verlopen. Zo goed zelfs dat hij hoopt om op het einde van het seizoen in de laatste wedstrijden nog zijn rentree te maken.

Ibisevic scoorde achttien keer in zeventien wedstrijden en was goed op weg om de topschutter te worden in de Bundesliga. Met zijn doelpunten stond Hoffenheim ook lang op kop in de Bundesliga, maar met zijn blessure gaat het scoren voor de club uit Sinsheim heel wat moeizamer. Ondanks alles maakt de club echter nog altijd kans op de titel.

Ibisevic heeft ondertussen ook al met Hoffenheim een gesprek gevoert over een eventuele contractverlenging. "Hoffenheim is mijn eerste gesprekspartner, maar eerst moet ik fit worden", aldus de Bosniër die de dubbele confrontatie met de Rode Duivels op weg naar het WK zeker zal missen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties