Roelandts: 'Bij Anderlecht zijn ze er niet gerust op'

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Roelandts: 'Bij Anderlecht zijn ze er niet gerust op'
Foto: © SC

Kevin Roelandts (foto) trekt vandaag met Zulte Waregem naar RSC Anderlecht. Paarswit zal zeker revanche willen nemen voor de 4-0-nederlaag uit de heenmatch, maar Roelandts weet dat ze er in het Astridpark niet gerust op zullen zijn.

"Momenteel spelen we wat zoals vorig jaar. Toen heette het dat we betonvoetbal speelden, nu is het dat we een uitstekende counterploeg zijn. Wel, tegen Anderlecht zal het vanavond niet anders zijn. We wachten hen op aan de middellijn en laten hun twee centrale verdedigers aan de bal", legt Kevin Roelandts het favoriete spel van de West-Vlamingen uit in HLN.

Verder laat Roelandts weten dat hij absoluut niet kan tegen eentonigheid. "Ik maak altijd grapjes. Op een wedstrijd kan ik me niet concentreren. Ik zit tijdens de opwarming voortdurend te lachen. Ik heb dat ook gewoon niet nodig. De enige reden waarom ik opwarm, is om niet geblesseerd te raken. De trainer stoort er zich soms wel eens aan, maar ze kennen me ondertussen al in Waregem", besluit de ex-speler van Club Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties