KVK Tienen krijgt terug zicht op de landstitel

Rita De Meyer
| 0 reacties
KVK Tienen krijgt terug zicht op de landstitel

Dankzij het gelijkspel van STVV op Sinaai (0-0) heeft Tienen het lot terug in eigen handen.

 
De meest lachende ploeg van de 20ste speeldag is ongetwijfeld KVK Tienen. Vermits de onderlinge duels tussen hen en STVV reeds tot het verleden behoren (2-0 en 2-0) moesten zij rekenen op verliespunten van de Kanaries tegen onderliggende ploegen om nog rechtstreeks kans te maken op de landstitel. Na Standard (1-1) en Tienen (2-2) stuurde Sinaai nu ook Sint-Truiden met slechts één punt huiswaarts (0-0).
Volgende zaterdag staat op de affiche STVV – Standard. Bij verlies van Standard nemen de Suikerklontjes de leiding over, op voorwaarde dat zij thuis de volle pot op zak steken tegen, jawel, we vullen terug de naam Sinaai in. 

Het wordt ook stilaan tijd even onderaan het klassement een blik te werpen. Hier bleven de laatste vijf ploegen puntenloos. Voor Braine is het vijf voor twaalf, doch vraag ons niet tegen welke ploeg zij hun eerste wedstrijd gaan kunnen winnen. Waarschijnlijk zullen Merkem, Woluwe en misschien Zuid-West volgend weekend thuis eveneens met lege handen achterblijven. Grote kans dat hier de onderlinge duels zullen bepalen wie de barrage tegen de vicekampioen uit de tweede nationale mag spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties