Analyse Overzicht 1ste provinciale Oost-Vlaanderen (24)

Gentil Dossche
| 0 reacties
Overzicht 1ste provinciale Oost-Vlaanderen (24)
Foto: © SC

Met nog 6 wedstrijden op de teller wordt de aftekening zowel boven- als onderaan enigszins duidelijker. Grote vraagtekens zitten er uiteraard nog in de 2 pelotons die zich hebben gevormd.

Leider St-Gillis-Waas kreeg JV Kruibeke op bezoek en dat was een nul over heel de lijn. Amper één valabele kans en voor het overige huilen met de pet op. Gelukkig voor hen krijgen beide ploegen toch nog een puntje. Uitslag 0-0 (of wat dacht je?)
 
Terjoden-Welle ging op bezoek bij Lovendegem en ook daar konden de toeschouwers zich niet verwarmen aan het vertoonde spel. De thuisploeg mocht slechts even dromen van een stunt maar de bezoekers namen toch de volle buit mee. Eindstand 1-2
 
Dat Bellem dé ploeg in vorm is wisten we al een tijdje. Toch keek het team op minder dan een half uur van het einde tegen een dubbele achterstand aan. Appelterre-Eichem streed voor wat het waard was en moest alsnog in de slotfase buigen. Resultaat 4-3.
 
Na enkele moeilijke weken lijkt Evergem terug goed in de running. Bezoeker Kemzeke moest onmiddellijk in de achtervolging en ging voor de 4de opeenvolgende week onderuit. Uitslag 2-0
 
Ook Jong Lede heeft heel wat betere tijden gekend en blijft zoeken naar de ommekeer. Die vond het alleszins nog niet bij het zwaar tegenvallende FC Eeklo. Een flauwe match en dus ook 0-0 op het bord.
 
Vrasene ontsnapte voor de rust meerdere keren aan een achterstand tegen Maldegem wat de onmondigheid voor doel nogmaals onderstreepte. Alsof het een eindeseizoenswedstrijd betrof sleepten ook zij zich naar een 0-0 eindstand.
 
Voorde kreeg Eendracht Aalter over de vloer en had maar één doel: de 3 punten thuis houden. Pas in de slotfase werd die droom ook bewaarheid zodat beiden nu broederlijk naast elkaar staan. Eindscore 1-0
 
Om nog een waterkansje op redding te behouden mocht SK Lebbeke geen steken laten vallen op bezoek bij Kwik Eine. Na een 3-0 achterstand kwamen de bezoekers nog wel even terug maar kregen dan de doodssteek. Uitslag 4-2
 
Rangschikking: St-Gillis-Waas 49; Terjoden 41; Bellem 40; Kruibeke 39; Evergem 38; Lede 35; Kemzeke en Vrasene 32; Appelterre 31; Maldegem 30; Eeklo 29; Aalter, Eine en Voorde 28; Lovendegem 23: Lebbeke 20.
 
3de periode: Bellem 12; Evergem 10; St-Gillis-Waas en Voorde 8; Eine en Terjoden 7
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties