Van Geneugden: 'Trots voor Genk te hebben gewerkt'

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Van Geneugden: 'Trots voor Genk te hebben gewerkt'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Ronny Van Geneugden (foto), de ex-trainer van RC Genk, geniet momenteel van wat rust nadat hij vorige week de handdoek gooide bij de Limburgse club. "Ik ben wel trots dat ik voor Genk heb mogen werken als hoofdtrainer", zegt hij in de kranten.

"Als je als hoofdtrainer ook maar één procent twijfelt bij je functioneren en je denkt dat je zelf een obstakel geworden bent om de doelstellingen van de club te bereiken, dan is het beter dat je je conclusies trekt en een stap opzij zet. Het is niet mijn persoontje dat belangrijk is, maar wel het belang van de club", zegt Ronny Van Geneugden.

De ex-speler van onder andere SK Lommel en Germinal Ekeren zal wel in dienst blijven bij RC Genk maar weet nog niet in welke rol. "Ik blijf bij de club want dat was eerder al zo afgesproken. De rol die ik zal krijgen, zullen we nog wel bespreken. Eerst wil ik gewoon wat rust om de gebeurtenissen van de voorbije maanden wat te verwerken. Vandaar dat ik ook niet dieper wil ingaan op wat er allemaal is gebeurd vorige week", besluit Ronny Van Geneugden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties