Vrancken: 'Boussoufa zal niet op de bal moeten staan'

Mathias Dumarey
| 38 reacties
Vrancken: 'Boussoufa zal niet op de bal moeten staan'
Foto: © SC

Wouter Vrancken (foto) heeft naar aanleiding van de partij morgen tussen zijn club KV Mechelen en competitieleider RSC Anderlecht Mbark Boussoufa gewaarschuwd. De middenvelder weet dat de Marokkaan niet nog eens op de bal zal moeten staan.

Wouter Vrancken speelde twee jaar terug bij RC Genk. In de return van de kwartfinale van de Belgische beker moesten de blauwhemden op bezoek bij Anderlecht, toen hun grote titelrivaal. Het werd 6-0 voor de Brusselaars en Mbark Boussoufa daagde toen geweldig uit toen hij op de bal ging staan om het meesterschap van Anderlecht duidelijk te maken.

"Hij zal dat morgen niet moeten herhalen", is Vrancken klaar en duidelijk. "Ik ergerde me eigenlijk vooral aan het feit dat er toen twee Genk-spelers in zijn buurt stonden die helemaal niets deden. Ze lieten gewoon toe dat we ons belachelijk maakten", zegt de middenvelder in HNB.

"Mbark is een publieksspeler, maar in Mechelen zal hij die kans niet krijgen. Ten eerste omdat we bij Mechelen wel in duel gaan en ten tweede omdat ons publiek dat gewoon niet zou pikken", besluit Vrancken die overigens een goede relatie onderhoudt met Boussoufa. Beiden speelden nog een tijdje samen bij AA Gent.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties