'Roda-spelers willen af van Van Veldhoven'

Mathias Dumarey
| 7 reacties
'Roda-spelers willen af van Van Veldhoven'
Foto: © SC

Roda JC geraakt ook onder de nieuwe trainer Harm Van Veldhoven (foto) niet weg uit de degradatiezone. Erger is nog het feit dat de spelersgroep van de Limburgse club de Nederlandse Belg, sinds november 2008 bij Roda JC aan de slag, al helemaal zat is.

Voetbal International, doorgaans goed ingelicht, pakt uit met dit toch wel verrassende nieuws. Volgens enkele spelers zou de wisselwerking tussen hen en de trainer niet soepel verlopen. Een aantal noemt Harm Van Veldhoven 'slap' en 'tactisch zwak'. Een deel van de spelersgroep zou zelfs terug verlangen naar de eerder ontslagen trainer Raymond Atteveld. Een ander probleem is dat geldschieter Nol Hendriks zich volledig genegeerd voelt door de nieuwe technisch directeur Martin Van Geel. Hendriks wilde nieuwe jonge spelers kopen, maar Van Geel heeft hem nooit om advies gevraagd.

Nadat Roda JC er begin deze maand uit ging in de KNVB-beker tegen hekkensluiter FC Volendam, had Hendriks er helemaal genoeg van. Hij belde met Van Veldhoven om zijn ongenoegen te uiten over een aantal keuzes over diens opstelling.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties