Stijnen: 'Men tracht Bailly tegen mij uit te spelen'

Mathias Dumarey
| 45 reacties
Stijnen: 'Men tracht Bailly tegen mij uit te spelen'
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen (foto) is tot nader order nog steeds de doelman van de nationale ploeg. Er zijn ondertussen heel wat volgers die liever Logan Bailly in doel zouden zien staan van de Rode Duivels. Zij proberen Stijnen tegen Bailly uit te spelen.

"Dat spelletje dat sommigen aan het spelen zijn om een strijd te creëren tussen mij en Logan Bailly is al heel lang bezig. Na het incident tussen Bailly en Joseph Akpala wou een deel van de media een oorlog tussen mij en de vader van Logan. Wel, in december, naar aanleiding van de Sterchele Cup, heb ik de vader van Logan ontmoet en we hebben een heel goed gesprek gehad", aldus Stijn Stijnen in HLN.

Stijnen vindt dat bondscoach René Vandereycken de juiste keuzes maakt. "Mijn ervaring heeft me al geleerd dat de bondscoach alle matchen ziet van zijn internationals. Zijn keuzes maakt hij niet op basis van de hoogtepunten die hij ziet op televisie. Een trainer die zijn doelmannen op die manier opvolgt, kan zich zeker een goed beeld vormen", besluit de doelman van Club Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties