Sarr streeft naar basisplaats tegen Lokeren

De Nijs Michael
| 0 reacties
Sarr streeft naar basisplaats tegen Lokeren
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Mohamed Sarr maakt mogelijk dit weekend al zijn rentree in de A-kern van Standard. Gisteren speelde de Senegalees met de reserven van Standard en naar eigen zeggen ondervindt hij niet de minste hinder van de spierscheur die hem vier weken uitschakelde.

"Ik heb gisteravond één helft met de reserven meegespeeld in een inhaalwedstrijd tegen Roeselare", zegt Sarr in HBvL. "Dat liep vlot. Ik voel niks meer en ben fysiek bijna helemaal in orde. Natuurlijk ontbreekt mij wat wedstrijdritme, maar ik heb hard gewerkt. Misschien ben ik wel de meest frisse speler van de hele ploeg."
 
"Onyewu heeft zondag met een jetlag van jewelste moeten spelen nadat hij daags voordien 15 uren in het vliegtuig zat", stelt de verdediger vast. "Maar wees er maar zeker van dat hij wou spelen. Of ik de wedstrijd van zaterdag tegen Lokeren haal, weet ik nog niet. We hebben nog enkele trainingsdagen voor de boeg en dan zal ik samen met de trainer beslissen of het opportuun is om een plaatsje op de bank in te nemen of mogelijk zelfs aan de aftrap te komen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties