Tevreden Hiddink: "Je moet ook niet overdrijven"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Tevreden Hiddink: "Je moet ook niet overdrijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea staat met anderhalf been in de halve finale van de Champions League. De Londense grootmacht ging met 1-3 winnen bij rivaal Liverpool. Trainer Guus Hiddink was na afloop van de partij dan ook tevreden over de prestatie van zijn ploeg.

Branislav Ivanovic is niet meteen een vaste waarde in het basiselftal van Chelsea, maar gisteren kroonde hij zich met twee kopbaldoelpunten wel tot matchwinnaar. "Wij hebben een paar mensen die heel dapper zijn in de lucht. Ivanovic is er daarvan één. We wisten dat ook daar mogelijkheden voor ons zouden liggen", reageert Hiddink bij NOS.

De Nederlander is dus uiterst tevreden over de uitgangspositie van de Londense club, desondanks het feit dat Chelsea in de slotfase enkele goede mogelijkheden had om de score nog verder te laten oplopen. "Dit is mooi. Je moet ook niet overdrijven", aldus de Nederlandse coach. "We wisten dat we daar voor druk moesten zorgen. Dat hebben we goed gedaan. Het was even schrikken na die snelle achterstand, maar al snel kregen wij de kansen. Daarmee groeide het vertrouwen.''
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties