West Ham legt talenten Tomkins en Noble langer vast

De Nijs Michael
| 1 reacties
West Ham legt talenten Tomkins en Noble langer vast
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De jeugdopleiding van West Ham United staat in Engeland hoog aangeschreven en dat blijkt ook dit seizoen weer. James Tomkins beleeft namelijk zijn grote doorbraak en wordt daarvoor beloond met een contractverlenging.

De 20-jarige Tomkins debuteerde vorig seizoen in de Premier League en de Engelse jeugdinternational maakte meteen indruk. Dit seizoen voldoet de jonge middenvelder eveneens aan de eisen van zijn werkgever, waardoor de club zijn contract verlengde tot medio 2013.

Dat geldt eveneens voor de 21-jarige Mark Noble (foto). De middenvelder debuteerde destijds op 17-jarige leeftijd in het eerste elftal van West Ham. Sindsdien heeft de jeugdinternational zich opgewerkt tot een vaste waarde in het basiselftal van Gianfranco Zola, ook hij wordt daarvoor nu beloond met een contractverlenging tot 2013.

Zo heeft de nummer zeven uit de Premier League op relatief korte tijd vier contractverlengingen afgerond, eerder kwam de club namelijk al tot een akkoord met Freddie Sears en James Collison.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties