Bayern zoekt nieuwe trainer en doelman

Jimmy Wouters
| 3 reacties
Bayern zoekt nieuwe trainer en doelman
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München is in crisis. Na de zware 5-1-nederlaag tegen Wolfsburg in de competitie verloor de Duitse topclub met duidelijke 4-0-cijfers tegen Barcelona in de Champions League. Hierdoor nemen de geruchten over het ontslag van Klinsmann toe.

Trainer Jürgen Klinsmann zit zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Frankfurt nog gewoon op de bank. Het is nog maar de vraag hoelang hij op die bank mag blijven zitten. Volgens de Duitse media vertrekt hij zeker op het einde van het siezoen, maar een volgende nederlaag zou een ontslag kunnen voorspoedigen.

Ook de positie van doelman Michael Rensing staat ter discussie. De opvolger van Oliver Kahn presteert niet naar behoren en werd voor de wedstrijd tegen Barcelona zelfs vervangen door Hans-Jörg Butt. Vooral international Robert Enke (Hannover) en René Adler (Leverkusen) worden genoemd als de mogelijke nieuwe doelman van Bayern München. 

Het Duitse sensatieblad Bild meent dan weer dat niet Enke of Adler komend seizoen tussen de Bayern-palen komt te staan, maar Diego Benaglio. Volgens het dagblad zou de Zuid-Duitse club tien miljoen euro veil hebben om de Zwitser los te weken bij Wolfsburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties