Portier: 'Wat is de functie van vierde ref?'

Nico Wieme
| 0 reacties
Portier: 'Wat is de functie van vierde ref?'
Foto: © SC

Anthony Portier was tevreden met de ruime zege van Cercle tegen Tubeke, maar had toch zijn bedenkingen bij het arbitrale kwartet.

Cercle won met 4-1 van Tubeke, dat zich met enkele jongens die dit seizoen nog niet veel kansen hadden gekregen vrij potig aanstelde. Daar kon Anthony Portier weinig begrip voor opbrengen.
 
In de loop van de eerste helft revancheerde Gauthier Diafutua zich op de Cercleverdediger. “Ik kan aannemen dat de scheidsrechter dit niet gezien heeft, maar wat doet die vierde ref hier dan in godsnaam?” vroeg Portier zich af.
 
“Enfin, het voornaamst is dat we gewonnen hebben”, herpakte de verdediger van groen-zwart zich. “Waarom we nu plots met drie vanachter speelden? Dat moet je aan de coach vragen. Met Glen De Boeck mag je je aan alles verwachten.”
 
De overwinning tegen Tubeke doet de spelers duidelijk deugd. “Je kan inderdaad stellen dat de rust nu terug is. Het is altijd plezant als je met 4-1 kan winnen. Vanaf nu moeten we ons echter volledig op de dubbele confrontatie tegen KV Mechelen (competitie op 18 april, beker op 21 april, red.) focussen. Die wedstrijden moeten we rustig voorbereiden. Maar eerst mogen we wel even genieten van deze zege”, besloot Portier.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties