Aards Barcelona op automatische piloot

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Aards Barcelona op automatische piloot
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het intergalactische spektakel in de Champions League is Barcelona in de Primera Division terug neergedaald tot een aards niveau. De Catalanen wonnen op automatische piloot van Reacreativo Huelva.

Waar woensdag vooral Lionel Messi, Thierry Henry en Samuel Eto’o de complimenten op hun mouw spelden, was het zaterdag Andres Iniesta die de aandacht naar zich trok.
Iniesta


El Blanquito opende na amper één minuut al de score op aangeven van Henry. De Fransman zette zich knap door op de flank en bood Iniesta het doelpunt op een schoteltje aan.
 
Messi liet van op de stip de kans op de 2-0 liggen, maar Iniesta stelde met een gelukje de zege toch veilig. Zijn schot week af op het been van Nasief Morris en verdween voorbij de verraste Asier Riesgo in doel. De titel is weer een stapje dichter voor Barcelona.
Negen punten
 
Villarreal verloor in eigen huis verrassend met 0-2 van Malaga. Duda en Eliseu maakten de doelpunten. Real Madrid staat momenteel op negen punten van Barcelona, maar speelt zondagmiddag nog tegen Valladolid. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties